Personvern og GDPR

Personer og GDPR

Introduksjon

Coz Snus AS, som eier og administrerer nettsiden Cozsnus.no, ønsker at du skal føle deg trygg på hvordan vi håndterer dine personopplysninger. I dette dokumentet forklarer vi hvorfor og hvordan vi håndterer personopplysningene dine. 

Personopplysninger kan bl.a. være kjøpshistorikk, kontaktinformasjon, interesser og verdier som kan knyttes til en enkeltperson

Vi bruker personopplysninger samlet inn på nettsiden vår og er ansvarlige for å overholde lover og regler som regulerer dette. 

Hvilke personopplysninger ber vi om fra deg

I tillegg til generell informasjon som navn, adresse og kontaktinformasjon som e-post og telefonnummer, må vi be om fødselsdata, da det er 18-årsgrense ved salg av tobakk. 

For at vi skal kunne yte deg god service, hjelpe deg og kontakte deg ved behov, samler vi blant annet ordrehistorikk, leveringshistorikk, innstillinger for markedsføring og kommunikasjon, produktforslag og din kontakt med kundeservice. Dette gjør vi også for å kunne administrere din kontakt med oss og sørge for at du får en så god opplevelse som mulig hos oss.

Vi bruker Klarna som leverandøren av kassen vår. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

Informasjonen vi har om deg er avhengig av hvilke tjenester og hvilken tillatelse du gir oss. Vi har følgende informasjon om deg som kunde:

Informasjon om deg: All informasjon du oppgir når du registrerer en brukerkonto hos oss (Cozsnus.no), som navn, adresse, e-post og telefonnummer. Ettersom vi selger tobakk, må vi i henhold til lov be om fødselsdata, siden du må være over 18 år for å bruke tjenestene våre. Informasjon som du oppgir i Klarnas kasse lagres ikke hos oss. 

Kjøpsinformasjon: Hvis du har en konto hos oss, har vi en kjøpshistorikk. Når du kjøper varer hos oss, vet vi også hvilken betalingsmåte du har brukt, og hva du har kjøpt knyttet til batchnummer

Kommunikasjon: Informasjon som oppstår i kontakt med vår kundeservice, f.eks. via e-post.  

 • Informasjon om bruk av nettsiden: Når du bruker nettsiden og tjenestene våre, mottar vi opplysninger om hvilken enhet du kommuniserer fra (f.eks. PC eller mobil), din IP-adresse, hvilke tjenester du bruker og hvilke av sidene våre du navigerer på. Vi bruker Google Analytics for disse personopplysningene, og dette er fullstendig anonymisert. 

Personopplysninger brukes til:

Vi bruker personopplysninger til følgende formål: 

Hjemmesiden vår: For at nettsiden vår skal fungere, trenger vi informasjon. Denne informasjonen kan bli brukt til å tilpasse innholdet på sidene til ting vi tror du kan være interessert i

Registrer en brukerkonto: For at du skal kunne registrere deg for en brukerkonto, må vi lagre din kontaktinformasjon og betalingsmåte. Dersom du har valgt å betale med kort, lagrer vi ikke kortinformasjon som nummer eller utløpsdato.

 1. Kundeservice: Vi lagrer opplysninger når du kontakter oss via kundeservice, for å yte den beste servicen og pleie kundeforholdet. 
 2. Bestilling: Vi må ha informasjon for at du skal kunne foreta et kjøp hos oss, for at vi skal kunne levere varene til deg og for å kunne vise din kjøpshistorikk. 
 3. Statistikk: For å utvikle tjenester og produkter, samler vi inn anonym statistikk. Vi vet ikke hvilke opplysninger som kommer fra deg, eller gjelder for akkurat deg
 4. Kommunikasjon: Din kontaktinformasjon (f.eks. e-post og telefonnummer) brukes for å sende leveringsinformasjon til deg. Vi kan bruke opplysningene til å tilpasse sidene til dine kjøp og interesser. Vi sender ikke ut unødvendige tilbud til deg.  

Deler vi personopplysningene dine med noen?

Vi deler ikke personopplysninger med andre enn myndigheter ved mistanke om ulovligheter. Hvis du handler og betaler med Klarna, er Klarna ansvarlig for personopplysningene de lagrer. 

Hvor lenge lagrer vi personopplysninger

Vi samler inn personopplysninger om deg så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet med innsamlingen. Når det ikke lenger er nødvendig, blir persoopplysningene anonymisert eller slettet. Nedenfor følger en oversikt over hvor lenge vi lagrer personopplysningene: 

Informasjon om deg: Hvis du har registrert en brukerkonto hos oss, vil personopplysningene bli slettet når du avslutter kontoen. Har du handlet som gjest hos oss, lagres navn, adresse, e-post, telefonnummer og det du har kjøpt. 

Kjøpshistorikk: Hvis du har registrert en brukerkonto hos oss, lagrer vi kjøpshistorikken som du har laget på nettsiden vår. I henhold til regnskapsloven lagrer vi bestillinger og betalingsmåter i 5 år. 

Rettighetene dine

Du har rett til å be oss om:

 • Ytterligere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.
 • En kopi av dine personupplysninger.
 • Oppdatere dine personupplysninger.
 • Slett Slette personopplysninger som vi ikke lenger har grunnlag for å lagre. 
 • Stoppe eller begrense behandlingen av personopplysningene dine
 • Personopplysninger du har gitt oss i et strukturert, vanlig brukt og maskinlesbart format eller, der det er teknisk mulig, be oss overføre dette til et annet selskap. 
 • Trekke tilbake samtykket du har gitt oss.

Det kan være begrensninger på disse rettighetene. 

Hvis du mener at vi behandler personopplysningene feil og i strid med personopplysningsloven, kan du kontakte Datatilsynet. Vi håper imidlertid at du kontakter oss på forhånd slik at vi kan svare på spørsmålene dine, eller rette opp eventuelle misforståelser.  

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på enheten din når du laster inn en side. Disse brukes for å ha kontroll over handlekurven din, være pålogget, hvem du er og for brukeropplevelsen. Informasjonskapsler gir muligheten til å tilby grunnleggende funksjonalitet, analyser og administrasjon av nettøkter. Vi bruker ikke personopplysningene til å følge deg eller din nettleserhistorikk med annonser. Hvis du velger ikke å akseptere informasjonskapsler, kan vi ikke garantere full funksjonalitet på nettstedet. 

For å unngå bruk av informasjonskapsler 

Du kan stille inn nettleseren din til ikke å akseptere informasjonskapsler, vær da oppmerksom på at nettsiden kanskje ikke fungerer som den skal. 

Tredjeparts informasjonskapsler 
Vi bruker Google Analytics for å se hvilke sider som er populære og se hvilke preferanser våre besøkende har. Vi har denne informasjonen for å tilpasse innholdet og forbedre nettsiden. 

Ditt samtykke

Når du besøker og bruker nettstedet og tillater informasjonskapsler, godtar du bruken av informasjonskapsler. Det gir deg tilgang til alle funksjoner på nettsiden og i butikken som krever informasjonskapsler. 

Ønsker du ikke å bruke informasjonskapsler

Du kan deaktivere alle informasjonskapsler i nettleserinnstillingene hvis du ikke vil godta bruken av informasjonskapsler. Du kan også stille inn nettleseren til å varsle når et nettsted ønsker å lagre en informasjonskapsel på enheten din. 

Funksjonaliteten vil være begrenset på nettsiden dersom du ikke tillater informasjonskapsler. 

Nettsiden vår kan ha lenker til andre, interessante nettsteder. Når du klikker på lenkene, forlater du samtidig vår nettside. Vi har ingen kontroll over andre nettsteder, og er derfor ikke ansvarlig for hva du bruker nettsidene til, hva slags informasjon du gir fra deg på nettstedene du besøker eller noen form for vern av dine private opplysninger. Personvernerklæringen gjelder bare for vårt eget nettsted. Vær forsiktig med hva du gir fra deg av informasjon, og ta alltid en kikk på personvernerklæringen som gjelder for de ulike nettstedene.

Slette informasjonskapsler

Du kan slette informasjonskapsler i nettleseren via innstillingene som er lagret. Dette kan gjøres normalt via operativsystemet, også om du har nettbrett eller mobiltelefon. 

Lenke til sosiale medier

Vi har lenker til våre sosiale medier på nettsiden vår. Disse sosiale mediene kan bruke andre informasjonskapsler på enheten din. Vi har ingen kontroll over hva slags personopplysninger disse informasjonskapslene samler inn. Det er utenfor vår kontroll. Hvis du vil vite mer om disse informasjonskapslene, ber vi deg gå til det aktuelle nettstedet og sjekke deres retningslinjer  

Endringer i personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du finner alltid siste versjon av personvernerklæringen på nettsiden/appen vår.

Sikkerhet 

For å sikre at informasjonen din er beskyttet, har vi tekniske og administrative prosedyrer på plass for å forhindre uautorisert tilgang til personopplysningene dine. 

Lenker til andre nettsteder

Vi kan ha lenker på nettsiden vår til andre eksterne nettsider som vi tror kan være av interesse. Vi har ingen kontroll over disse sidene og er ikke ansvarlige for hva du bruker dem til eller hvilke personopplysninger de lagrer om deg. Vår personvernerklæring gjelder kun for Cozsnus.no (Coz Snus AS). Generelt bør du alltid være forsiktig med hvilken informasjon du deler.  

Kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss: 

Epostadresse: kundeservice@cozsnus.no

Adresse: c/o EconPartner AS, Dronning Mauds Gate 15, 0250 OSLO

Denne erklæringen ble sist oppdatert 01.11.2021